Om Byggeriet

Boligbyggerens proffpartner

Byggeriet startet opp i 1986 under navnet Mester Byggsenter AS. Kjeden byttet i 1996 navn til MB kjeden, på grunn av problemer med Mesterbrevnemda angående bruk av ordet Mester. I 1998 fusjonerte kjeden med Mesterkjøp as og Mesterhus Norge AS og byttet navn til Byggeriet i januar 1999.

Byggeriet Norge AS er eid av Mestergruppen, som er et av Norges ledende byggekonsern – og omsetter byggevarer og trelast for ca. 8,0 milliarder kroner. Konsernet eier også flere kjedekonsepter innenfor byggevarer; Byggtorget og XL-Bygg, samt flere kjedekonsepter innenfor boligbygging; Mesterhus, Systemhus og Blink Hus. Videre er konsernet en av landets ledende hytteprodusenter med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Unikus, Blink Hus Arkitekter og Klepp Prosjektering.Mestergruppen har hovedkontor i Oslo, og er eid av Ferdsom er et familieeid norsk industri- og finanskonsern, sammen med medlemsbedrifter i Mestergruppen.

Byggeriets produkter og tjenester skal bidra til en effektiv og konkurransedyktig byggeprosess for deg som boligbygger. Vi tar ansvaret for innkjøp og logistikk. Det gir deg mer tid til å bygge boliger – som igjen gir økt lønnsomhet for deg. Vi legger stor vekt på å tilby deg god teknisk rådgivning og en rasjonell handel. Gode betingelser, et varesortiment tilpasset deg som er proff, effektiv logistikk samt faglig kompetanse står i fokus hos oss. I tillegg til å være eksperter på proffens behov, ønsker vi også kunder som liker å bygge og snekre selv, men som ikke er snekkere av yrke, velkommen. Hos oss kan de få faglig gode tips og råd – av samme folk som rådgir proffen.

Vi legger stor vekt på å tilby deg som boligbygger god teknisk rådgivning i tillegg til en rasjonell handel. Ved direktelevering og lagerleveranser kan vi bidra til en effektiv prosess ved å bistå med både byggevare- og byggeplasslogistikk.

Byggeriets medarbeidere har høy faglig kompetanse og hjelper deg blant annet med:

Våre utsalg betjener også deg som er en typisk gjør det selv-kunde og som trives med å bygge og snekre selv.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang!